full screen background image
admin

Sot më 25.04.2015, shpërndarja e Kur’anit në Ferizaj

Shpërndarja e Librave Prishtinë 2014

Shpërndarja e Kur’anit 31 dhjetor 2014 Prishtinë

Shperndarja e librave në Prishtinë

Shperndarja e librave 16 Janar 2016 në kryeqytetin e Kosovës, Prishtinë

FETVA RRETH THIRRJES SË BASHKIMIT TË FJALËS (së muslimanëve) DHE MENJANIMIT TË URREJTJET DHE PËRQARJES

SQARIM NGA KOMISIONI I PËRHERSHËM PËR FETVA RRETH THIRRJES SË BASHKIMIT TË FJALËS (së muslimanëve) DHE MENJANIMIT TË URREJTJET DHE PËRQARJES Falenderimi i...

Gjatë shtypjes së librit “Besimi Islam”

FRM: Raporti i DASH-it i shpifur

Forumi i të Rinjve Muslimanë denoncon gënjeshtrat e Departamentit të Shtetit dhe i apelon Ambasadës Amerikane të distancohet nga fondamentalistët e krishterë që...

Forumi i të Rinjve Muslimanë dënon deklaratën e Reporterëve pa kufij dhe shpifjet e Visar Duriqit

Forumi i të Rinjve Muslimanë, i cili është një organizatë e shoqërisë civile qëllimi i të cilit është lufta kundër racizmit, islamofobisë dhe fashizmit...

Aktiviteti “Profeti Muhammed, mësues i njerëzimit” Prishtinë 2015