full screen background image

Category: DEKLARATA

REAGIM NGA FORUMI I TË RINJVE MUSLIMANË

REAGIM NGA FORUMI I TË RINJVE MUSLIMANË Me emrin e Allahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit, përshëndetjet qofshin mbi të Dërguarin tonë Muhammedin paqja dhe...

FETVA RRETH THIRRJES SË BASHKIMIT TË FJALËS (së muslimanëve) DHE MENJANIMIT TË URREJTJET DHE PËRQARJES

SQARIM NGA KOMISIONI I PËRHERSHËM PËR FETVA RRETH THIRRJES SË BASHKIMIT TË FJALËS (së muslimanëve) DHE MENJANIMIT TË URREJTJET DHE PËRQARJES Falenderimi i...

FRM: Raporti i DASH-it i shpifur

Forumi i të Rinjve Muslimanë denoncon gënjeshtrat e Departamentit të Shtetit dhe i apelon Ambasadës Amerikane të distancohet nga fondamentalistët e krishterë që...

Forumi i të Rinjve Muslimanë dënon deklaratën e Reporterëve pa kufij dhe shpifjet e Visar Duriqit

Forumi i të Rinjve Muslimanë, i cili është një organizatë e shoqërisë civile qëllimi i të cilit është lufta kundër racizmit, islamofobisë dhe fashizmit...

Aktiviteti “Profeti Muhammed, mësues i njerëzimit” Prishtinë 2015

Letër OSBE-së dhe Ministrit të Brendshëm të Kosovës

Letër OSBE-së dhe Ministrit të Brendshëm të Kosovës I nderuar z. Jean-Claude Schlumberger   z. Barjam Rexhepi Në ditët e fundit organizata jonë, Forumi i të...

Forumi i të Rinjve Musliman nuk i ka pranuar urimet për Bajram të krerëve shtetëror.

Forumi i të Rinjve Musliman nuk i ka pranuar urimet për Bajram të krerëve shtetëror. Përmes një njoftimi për media, FRM-ja thotë se : “ka parë urimet...